Ο Γιοβάνοβιτς ενεργοποιεί τον Σαραβάκο!

Share:
Ο Γιοβάνοβιτς ενεργοποιεί τον Σαραβάκο!

Στον Παναθηναϊκός είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν το καλοκαίρι στην πρόσληψη ενός τιμ μάνατζερ που θα φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων τη διατήρηση της πειθαρχίας και του καλού κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Sportday, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να παγώσουν το θέμα της πρόσληψης τιμ μάνατζερ κατόπιν συζητήσεων που έκαναν και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο Σέρβος τεχνικός δεν δείχνει ζεστός στην προοπτική εμπλοκής κι άλλων προσώπων εντός των αποδυτηρίων πέραν του ίδιου και των άμεσων συνεργατών του ξεκαθαρίζοντας πως είναι δικό του θέμα η διατήρηση της πειθαρχίας και της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική άποψη κι απεριόριστο σεβασμό στον Δημήτρη Σαραβάκο και θέλει να ενεργοποιήσει πολύ περισσότερο ενδοαποδυτηριακά τον παλιό μεγάλο άσο του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν ήδη μιλήσει από κοντά την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σέρβου τεχνικού στην Αθήνα.


πηγή: newspao.gr

Original article: Ο Γιοβάνοβιτς ενεργοποιεί τον Σαραβάκο!.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σανς – Λέικερς 115-85: Πάρτι των Σανς κόντρα στους Λέικερς και… 3-2 (vid)

Next Article

Ημέρα άφιξης για Λουτσέσκου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: