Μιχ.Κατρίνης: O κ. Αυγενάκης προσπαθεί να παρέμβει και να ακυρώσει τις εκλογές στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο Μπάσκετ, με διάφορες δικαιολογίες.

Share:

Απόσπασμα από την ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Τώρα, αυτό το λέω -κι ολοκληρώνω, κύριε Πρόεδρε- γιατί φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αρέσκεται στο να επιδίδεται σε μια σειρά παραθεσμικών παρεμβάσεων σε πολλά επίπεδα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.
Τελευταίο περιστατικό είναι η εμμονή του κ. Αυγενάκη, ο οποίος έχει δείξει πρωτοφανή ζήλο και στην Αίθουσα και εκτός Αιθούσης, να παρέμβει στα ζητήματα αρχαιρεσιών Αθλητικών Ομοσπονδιών. Βεβαίως όποιος φέρεται ότι υποστηρίζει χάνει ο ένας μετά τον άλλον. Παρόλα αυτά ο κ. Αυγενάκης συνεχίζει την ίδια τακτική, με τελευταίο περιστατικό την προσπάθειά του να παρέμβει και να ακυρώσει τις εκλογές στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο Μπάσκετ, με διάφορες δικαιολογίες.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει εμμέσως και αποφάσεις δικαστηρίων, ότι παρασύρθηκαν ή ότι δεν έλαβαν τα πραγματικά δεδομένα, μετά να επικαλεστεί λόγους δημόσιας υγείας για να απαγορεύσει τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή, γιατί πιθανόν -δεν ξέρω- ο αρεστός του δεν φαίνεται να έχει το προβάδισμα, και τώρα μαθαίνουμε ότι αυτήν τη στιγμή γίνεται σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για λόγους, λέει, δημόσιας τάξης να μην πάνε οι εκλέκτορες την Κυριακή να ψηφίσουν στις εκλογές της Ομοσπονδίας του Μπάσκετ.
Αυτό είναι μια πρωτοφανής αντίληψη και πρακτική και θα πρέπει η Κυβέρνηση να διασφαλίσει ότι θα γίνουν κανονικά εκλογές, να βάλει στη θέση του τον κ. Αυγενάκηο οποίος πραγματικά με τρόπο ανοίκειο παρεμβαίνει και προσπαθεί να χειραγωγήσει όλες αυτές τις διαδικασίες, και βεβαίως να μην χρησιμοποιήσει διατάξεις δήθεν για διατάραξη της κοινής ησυχίας ή για αποφυγή επεισοδίων, που θα γίνουν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι -αν είναι δυνατόν- σε αρχαιρεσίες Αθλητικής Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να αποτρέψει αυτό που γι’ αυτόν φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό.
 
Εδώ λοιπόν θα πρέπει όλη αυτή η παραθεσμική λειτουργία να λάβει τέλος και θα πρέπει η Κυβέρνηση σε αυτό το ζήτημα να τοποθετηθεί ευθέως και όχι να τα μεταφέρει, είτε στα θέματα πανδημίας είτε σε ζητήματα δημόσιας τάξης για να κάνει ένα πραγματικό πραξικόπημα. 

Ευχαριστώ.»

Previous Article

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν» – Το σενάριο που εξόργισε τον 32χρονο πιλότο (Video)

Next Article

Απόσπασμα από την ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: