Λουτσέσκου: «Πρωτάθλημα, τίτλοι και ευρωπαϊκή πορεία με τον ΠΑΟΚ»

Share:

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως στόχος του είναι το πρωτάθλημα και η πορεία στην Ευρώπη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως στόχος του είναι το πρωτάθλημα, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία διαφορετική περιπέτεια, είχε σημασία για μένα το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου, δύο εκπληκτικά χρόνια και αυτό με έκανε να επιστρέψω! Βρήκα μια ζεστή και ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν από εμένα νίκες και αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Ήταν η μεγαλύτερη συνέντευξη Τύπου που έδωσα στη ζωή μου, δεν ήταν καθόλου εύκολο (σ.σ. γελάει)»

Για τη ρήτρα στο συμβόλαιο του: «Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχω αποτελέσματα. Μου εύχομαι τρία χρόνια επιτυχίας. Πρωτάθλημα, τίτλοι και πορεία στο Europa Conference League. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να έχουμε πρόσβαση στο Champions League. Είμαι προπονητής που πάντα δούλευε με αυτό που έβρισκε.

Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καλώς, αν όχι είμαι υποχρεωμένος να δώσω σε αυτήν την ομάδα μεγαλύτερη αξία και εμπιστοσύνη. Ήταν μια απόφαση ψυχής ο ΠΑΟΚ. Δεν κάνω τις επιλογές μου με συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά συναισθηματικά».

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το σήκωσε ο Μπίγιατς του Θρύλου

Next Article

Ανανεώνει με τον Μορίμπα η Μπαρτσελόνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: