ΑΕΚ: «Δεν πρέπει κανείς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα!» (pic)

Share:

Η ΑΕΚ θα έχει τελικά τον κόσμο της στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, αφού ύστερα από πιέσεις της ΠΑΕ προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη, εκείνος άλλαξε την ξαφνική εισήγησή του για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της Ένωσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με μήνυμά της στα social media καλεί τον κόσμο της που θα βρεθεί στην πόλη και το γήπεδο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην δώσει κανένα δικαίωμα, όπως έκανε άλλωστε και στην Τρίπολη.

Αναλυτικά: 

Και απόψε μαζί!
Σε κάθε γήπεδο μαζί!
Οπως πρέπει να είναι!
Οπως πρέπει να είμαστε!

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει και απόψε στο Αγρίνιο να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Σε κάθε μας βήμα!
Δεν πρέπει κανείς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα!
Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι το ίδιο υποδειγματική, όπως και στην Τρίπολη!

Για να μην μπορεί κανείς να στερήσει την ομάδα μας από την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου της! Για να μπορούμε να ζούμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις ίδιες μαγικές στιγμές, που μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει!

Σεβόμαστε την πόλη και το γήπεδο του Αγρινίου, που μας φιλοξενεί, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, δεν παρασυρόμαστε από κανέναν, ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας!

Για να απολαύσουμε ΜΑΖΙ όλους τους σταθμούς και του εφετινού ταξιδιού. Για να μην μπορέσει κανείς να μας χωρίσει!Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Άρης: Το δίλημμα του Τερζή

Next Article

Εντυπωσιακή και… κλασική η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα (pic)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: