24-Τι μας ζητάνε στο Σεξ Τουρίστριες από 21 Χώρες

Share:
Μύρισε καλοκαιράκι και ετοιμαστείτε για την… απόβαση των βαρβάρων που θα έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Προσωπικά, με εκνευρίζει πολύ αυτή η κατάσταση, να κάνω τη βόλτα μου, ή τις διακοπές μου και να πρέπει να αντιμετωπίσω τις ορδές των ξένων, που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και μας διαταράσσουν την ηρεμία. Από την άλλη, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι να βλέπω όλα αυτά τα δροσερά κορμιά, που λίγα αφήνουν στη φαντασία και πολλά από αυτά, είναι πολύ πρόθυμα να μας ακολουθήσουν, για να τους δείξουμε, όχι τα αρχαία, αλλά τα… νέα! Γι’ αυτό λοιπόν θα σας δώσω έναν […]

Μύρισε καλοκαιράκι και ετοιμαστείτε για την… απόβαση των βαρβάρων που θα έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Προσωπικά, με εκνευρίζει πολύ αυτή η κατάσταση, να κάνω τη βόλτα μου, ή τις διακοπές μου και να πρέπει να αντιμετωπίσω τις ορδές των ξένων, που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και μας διαταράσσουν την ηρεμία.

Από την άλλη, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι να βλέπω όλα αυτά τα δροσερά κορμιά, που λίγα αφήνουν στη φαντασία και πολλά από αυτά, είναι πολύ πρόθυμα να μας ακολουθήσουν, για να τους δείξουμε, όχι τα αρχαία, αλλά τα… νέα!

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας δώσω έναν οδηγό, για το τι ζητάνε οι γυναίκες από 21 χώρες, λίγο πριν τις ρίξεις στο κρεβάτι, σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το Victoria Milan, ανάμεσα σε 12.104 άνδρες μέλη του site.

SCROLL DOWN ΓΙΑ 6 GIFS

Ισπανίδες – Ιρλανδέζες: Οι γυναίκες από την Ισπανία και την Ιρλανδία θέλουν να το κάνουν στο σκοτάδι, με τους άντρες από αυτές τις χώρες να λένε, ότι αυτό που τους ζητούν την τελευταία στιγμή, είναι να σβήσουν τα φώτα.

Ελβετίδες – Αυστριακές: Είναι φλογερές και δεν κωλώνουν να δοκιμάσουν το οτιδήποτε στο κρεβάτι, αρκεί να διασφαλίσουν πως ότι κάνουν θα μείνει κρυμμένο στους τέσσερις τοίχους. Αυστριακοί και Ελβετοί λένε ότι μόνο αν τις πείσουν πως θα διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα των στιγμών, έχουν την πιθανότητα να πηδήξουν.

Νορβηγές – Δανές: Είναι συνηθισμένες να το κάνουν με ξένους, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι ανεύθυνες. Ανδρες από τη Νορβηγία και τη Δανία λένε ότι την τελευταία στιγμή θα σου ζητήσουν να βάλεις προφυλακτικό.

Αμερικάνες – Αυστραλέζες: Τα δίνουν όλα στο κρεβάτι, αλλά είναι υστερικές με την καθαριότητα. Αμερικάνοι και Αυστραλοί λένε, ότι το πιο συνηθισμένο πράγμα που τους ζητάνε οι γυναίκες, είναι να κάνουν ντους πριν πέσουν στο κρεβάτι.

Ιταλίδες – Ουγγαρέζες: Η φρέσκια αναπνοή είναι σημαντική για τις κυρίες από την Ουγγαρία και την Ιταλία που δεν θα διστάσουν να ζητήσουν από τον άντρα που θα πέσει στο κρεβάτι μαζί τους, να βουρτίσει τα δόντια του.

Γαλλίδες – Πορτογαλίδες: Ο ρομαντισμός των γυναικών αυτών, είναι εκείνος που τις οδηγεί σε νύχτες πάθους. Οι άντρες από τις χώρες αυτές, λένε ότι πριν το κάνουν, τους ζητάνε να βάλουν λίγη μουσική για να να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα.

Πολωνές – Βελγίδες: Τους αρέσει το μασάζ με το λάδι, ενώ προτιμούν να χρησιμοποιούν λιπαντικό πριν μπεις μέσα τους. Οι άνδρες από την Πολωνία και το Βέλγιο λένε ότι πάντα πριν πας με μια γυναίκα, πρέπει να έχεις στο συρτάρι σου λιπαντικό.

Τσέχες – Γερμανίδες – Φινλανδέζες: Οι κάλτσες και το σεξ πάνε μαζί, αλλά οι γυναίκες από τις χώρες αυτές, ξενερώνουν αν δουν έναν άντρα να πέφτει στο κρεβάτι με τις κάλτσες. Οπως λένε Τσέχοι, Γερμανοί και Φινλανδοί, τους έχει τύχει να μείνουν με το πουλί στο χέρι, επειδή δεν έβγαλαν τις κάλτσες τους.

Ολλανδέζες – Νοτιοαφρικάνες: Οι γυναίκες αυτές θέλουν να νιώσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ετσι θα σου ζητήσουν να τους πεις τη μαγική λέξη που θα τις φέρει κάτω από τα σεντόνια, ή ένα ακόμα τελευταίο ποτό.

Εγγλέζες – Σουηδέζες: Οταν αποφασίζουν να σου κάτσουν δεν κρατιούνται. Και δεν έχουν καμία διάθεση να σπαταλούν το χρόνο τους. Ετσι, ξέχνα τα σέξι στριπτίζ, καθώς αυτό που θα ζητήσουν να κάνεις πριν πέσεις στο κρεβάτι, είναι να βγάλεις γρήγορα τα ρούχα σου.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

24-Η Ελληνίδα πορνοστάρ Έλλη σε φωτογράφηση με καυτό μπλε φόρεμα

Next Article

24-Λεσβιακό Πορνό βλέπουν οι Ελληνίδες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: