Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε: Ήττα από τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο!

Share:
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε: Ήττα από τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο!

Πιο δυνατά δε μπορούσε να χτυπήσει η καμπάνα για τον Παναθηναϊκό. Ήττα στη Λεωφόρο με 1-2 από τον Παναιτωλικό (!) και πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι είτε φέρνει 6 παίκτες ενδεκάδας, είτε θα πορευτεί με αυτά τα αποτελέσματα όλη τη σεζόν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ και Κώτσιρας, στο κέντρο έπαιξαν οι Πέρεθ – Μαουρίσιο ενώ την τριπλέτα πίσω από τον Μακέντα συμπλήρωσαν οι Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά. Στο 6ο λεπτό του αγώνα έλαβε χώρα η πρώτη φάση για το τριφύλλι. Ο Μπουζούκης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και δοκίμασε να κρεμάσει από τα 40 μέτρα τον Ροντρίγκες, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Μόλις 8 λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός απείλησε εκ νέου. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καμπετσής έπιασε το σουτ στη κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ροντρίγκες.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα και στο 37΄ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαουρίσιο έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Μαουρίσιο ανατράπηκε από τον Λούι εντός περιοχής, με τον Χατζηγιοβάνη αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0 (39΄).

Ο Παναθηναϊκός δεν κράτησε πολύ το προβάδισμα και στην πρώτη φάση του Παναιτωλικού δέχτηκε το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Ντίας εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Φλόρες να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από το 2-1. Συγκεκριμένα, ο Διούδης  στο 49΄ έκανε το λάθος, ο Καρέλη πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού διόρθωσε το λάθος του και απέκρουσε το τετ α τετ. Στη συνέχεια της φάσης ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Τσιγγάρα.

Για τα επόμενα περίπου 15 λεπτά οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν φάσεις, με την μπάλα να βρίσκεται για πολύ ώρα στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 66΄ του αγώνα ο Καρλίτος συνδυάστηκε όμορφα με τον Χουάνκαρ, ο τελευταίος σέντραρε για τον αφύλακτο Ιωαννίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον νεαρό επιθετικό του τριφυλλιού. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Λούι να φεύγει από δεξιά και να πασάρει έξω από την περιοχή στον Μεντόσα, ο τελευταίος σούταρε, με τον Διούδη να διώχνει στη δεξιά του γωνία.

Στο 75΄ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Καρλίτος. Ο Μαουρίσιο έκανε μια πανέμορφη τριαντάρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Καρλίτος προσπάθησε να κρέμασει τον εξερχόμενο Ροντρίγκεζ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχανε τις ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Μπαρμπόσα. Συγκεκριμένα, ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι ενός αμυντικού του τριφυλλιού και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Μάλης (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε: Ήττα από τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο!.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Νίκη στο πρώτο φιλικό για την ομάδα χάντμπολ

Next Article

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε τον Παναιτωλικό – Ήττα στη Λεωφόρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: