Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι πόντοι του Ιβάν και η λύση του προβλήματος

Share:
Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι πόντοι του Ιβάν και η λύση του προβλήματος

Πόντοι πολλοί για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αρχίζει πια και νικά και σε ντέρμπι. Μια χαρά το πήγε ο κόουτς το ματς και στο Χαριλάου (εκεί που έπαιζε με μισή ομάδα), με μοναδική…μουτζούρα στα πλέι οφ την κακή απόδοση κόντρα στην ΑΕΚ εκεί που δεν έγινε σωστή ψυχολογική διεργασία πριν τη σέντρα.

Η «απελευθέρωση» του Αϊτόρ, η εμφανέστατη βελτίωση της δεξιάς πτέρυγας με ανεβασμένους Παλάσιος- Κώτσιρα, το ρίσκο που βγαίνει εν μέρει με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τρεις σέντερ μπακ, η ώριμη διαχείριση του Αλεξανδρόπουλου με «ενέσεις αυτοπεποίθησης» και παραινέσεις τύπου «πρέπει να παίξεις έστω κι αν δεν είσαι βασικός».

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Όλα καλά ως εδώ. Όμως ο δρόμος για την βελτίωση και την επιστροφή του κλαμπ στα αληθινά του στάνταρ είναι ακόμα μακρύς και το πρόβλημα εμφανές ακόμα και μετά την πρώτη σου νίκη στα πλέι οφ: τι θα κάνεις στον κεντρικό άξονα ως τη λήξη της σεζόν. Εκεί, όπου δεν φαίνεται ο κόουτς να εμπιστεύεται τον Μαουρίσιο, εκεί που ο Κουρμπέλης έχει ακόμα πρόβλημα.

Εκεί όπου δεν είναι δυνατόν να παίζουν 90 λεπτά σε όλα τα ματς Γκασίνοβιτς-Πέρεθ. Εκεί όπου λείπουν στοιχεία για να υποστηριχθεί η ταυτόχρονη παρουσία Βιγιαφάνιες – Γκασίνοβιτς όταν ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη μπάλα.

Δημήτρης Στρατής


Widget not in any sidebars


πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι πόντοι του Ιβάν και η λύση του προβλήματος.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το “ξέσπασμα” του Γιοβάνοβιτς έκρυβε πίσω του την πρώτη δικαίωση μίας πολύ δύσκολης χρονιάς

Next Article

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: