Χατζηγιοβάνης: Πώς άλλαξαν τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο

Share:
Χατζηγιοβάνης: Πώς άλλαξαν τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχουν γίνει επαφές με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, το συμβόλαιο του οποίοι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Παρόλα αυτά, στόχος των πρασίνων είναι να γίνουν συζητήσεις και να τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου ο νεαρός εξτρέμ να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, είναι κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισηγήθηκε την ανανέωσή του.

Πώς άλλαξαν τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο

Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Χατζηγιοβάνης σκέφτεται όλο περισσότερο την παραμονή του στο τριφύλλι και αυτό είναι σημαντικό επειδή το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής αμφιταλαντευόταν και από το μυαλό του περνούσε έντονα η επιλογή του εξωτερικού.

«Τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έθετε υψηλούς και ανταγωνιστικούς στόχους. Σταδιακά αυτό αλλάζει και ο Χατζηγιοβάνης αποτελεί πρωταγωνιστικό μέρος αυτή της αλλαγής. Με τη φιλοδοξία του χρόνου να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά και να επανέλθει ο σύλλογος στο μέγεθος που του αρμόζει. Αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ για τον Χατζηγιοβάνη να παίξει βασικός στον κανονικό Παναθηναϊκό», καταλήγει το δημοσίευμα.


πηγή: newspao.gr

Original article: Χατζηγιοβάνης: Πώς άλλαξαν τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αν. Ζίβκοβιτς: Τι «παίζει» με τη ρήτρα!

Next Article

Καρμπόβνικ: «Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ευκαιρίες»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: