Τηλεοπτική η… αστεράτη μάχη των γυναικών!

Share:
Τηλεοπτική η… αστεράτη μάχη των γυναικών!

Στο AC PAOK TV το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ!

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αγκαρίστα (18/8, 18:00) πλησιάζει και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και οι συνεντεύξεις τύπου μία ημέρα πριν θα μεταδοθούν ζωντανά από το AC PAOK TV.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Οι αγώνες στο UEFA Women’s Champions League πλησιάζουν, και μαζί με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ετοιμαζόμαστε και εμείς ως AC PAOK TV.

Η έναρξη στα «αστέρια» θα ξεκινήσει με την συνέντευξη τύπου του πρώτου ημιτελικού, Valerenga-Mitrovica, με την σύνδεση από το Γήπεδο Μακεδονικού να ανοίγει στις 17 Αυγούστου και ώρα 15:10.

Στη συνέχεια, την «σκυτάλη» παίρνει ο δεύτερος δικός μας ημιτελικός, με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ-Agarista, η οποία θα ανοίξει στις 17 Αυγούστου και ώρα 16:15 στο Γήπεδο Μακεδονικού.

Την 18η Αυγούστου, η δράση θα μεταφερθεί στον αγωνιστικό χώρο, με την Live Streaming μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Agarista στις 18:00, στο Γήπεδο του Μακεδονικού.

Το AC PAOK TV συνεχίζει να μεταφέρει όλη την δράση, παραμένοντας πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του ΠΑΟΚ και όχι μόνο από τον Οκτώβριο του 2019».

πηγή: inpaok.com

Original article: Τηλεοπτική η… αστεράτη μάχη των γυναικών!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αναφορά στη RAI για Ολυμπιακό και Μανωλά: “Γίνεται σοβαρή προσπάθεια”

Next Article

Γιαννακόπουλος: «Τι θα έκανα αν γινόμουν πρωθυπουργός»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: