Τα… ξαναλένε για την προκήρυξη

Share:
Τα… ξαναλένε για την προκήρυξη

Νέα Έκτακτη Γ.Σ. στη Super League

Τη διενέργεια μιας ακόμα Έκτακτης Γ.Σ  με κύριο ζήτημα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος ανακοίνωσε, για την επόμενη Παρασκευή (13/8) η Super League, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Υπενθυμίζεται ότι η έγκριση της προκήρυξης έχει μπει στον «πάγο» το τελευταίο διάστημα, μιας και υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το
μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας
διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

πηγή: inpaok.com

Original article: Τα… ξαναλένε για την προκήρυξη.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Καίει καρδιές στο πέρασμά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vid,pics)

Next Article

Το «ευχαριστώ» της Νόρας Δράκου σε Παναθηναϊκό και Βρανόπουλο (Pic)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: