Τα αναπάντητα ερωτήματα και η υπομονή

Share:
Τα αναπάντητα ερωτήματα και η υπομονή

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τη ζοφερή πραγματικότητα

Αλήθεια, πώς να γράψεις για αθλητικά και τα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ, την ώρα που εδώ και μερικές ημέρες συντελείται μια εθνική τραγωδία; Το μυαλό και οι σκέψεις όλων μας φυσικά είναι στα όσα γίνονται με τις τεράστιες πυρκαγιές που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην Εύβοια και την Αττική.

Είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε το έτος 2021 ανθρώπους να αφήνουν πίσω το βιός τους και να «αναγκάζονται» να φύγουν με αυτοκίνητα ή ακόμα και με καράβια εγκαταλείποντας τους κόπους μια ζωής στο έλεος της φωτιάς. Εικόνες δυνατές που θα χαραχθούν στη μνήμη μας και θυμίζουν από πολύ έως αρκετά εικόνες του παρελθόντος και της προσφυγιάς.

Όπως όλοι ξέρετε, δεν είμαι πολιτικός συντάκτης, δεν αναλύω τους κρατικούς σχεδιασμούς, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στα άδυτα της πολιτικής, οπότε ό,τι γράψω επί του θέματος, το γράφω ως απλός πολίτης, που έχει όμως δημόσιο βήμα.

Αρχικά να πω ότι είναι τραγικό το γεγονός πως… μπλε, κόκκινοι, πράσινοι, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, επειδή μυρίστηκαν εκλογές προσπαθούν αυτές τις στιγμές να κάνουν ψηφοθηρία, για να κρατήσουν ή να κερδίσουν νέες πολιτικές καρέκλες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Μάνου Τσαλγατίδη εδώ

πηγή: inpaok.com

Original article: Τα αναπάντητα ερωτήματα και η υπομονή.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η… πρώτη του Λημνιού

Next Article

Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: