Συνεχίζεται η κόντρα Κούγια-Μπέου

Share:
Συνεχίζεται η κόντρα Κούγια-Μπέου

Η απάντηση που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ

Νέα ανακοίνωση για το περιστατικό που κατήγγειλε ο ίδιος με τον Αχιλλέα Μπέο εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τη δήλωση του Δημάρχου Βόλου.

Σε αυτή αναφέρει:

«Ότι και να λέει ο Μπέος, όσα ψέμματα και να αραδιάζει, να γνωρίζει ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πάντα.

Έχουν καταγράψει όσα έκανε και συγκεκριμένα έχουν καταγράψει το άνανδρο κτύπημα από πίσω, έχουν καταγράψει όσα χυδαία και συκοφαντικά έλεγε, έχουν καταγράψει τον εκβιασμό του για το τι θα παθαίνω κάθε φορά που θα κάνω ανακοινώσεις, έχουν καταγράψει από ποιους συνοδευόταν και έχουν καταγράψει πως το έσκασε, ενώ εγώ παρέμεινα στον χώρο περιμένοντας την Αστυνομία.

Όσον αφορά την κακουργηματική εκβίαση που μου έχει κάνει εδώ και έναμισυ χρόνο χρησιμοποιώντας τον Ζήση Κουσιαρή (αυτό είναι το επώνυμο του), ο οποίος κατ’ εντολή του με εκβιάζει να σταματήσω να αναδεικνύω τις συμπεριφορές του Μπέου, γιατί αλλιώς κινδυνεύει η ζωή μου και η σωματική μου ακεραιότητα.

Σήμερα σοβαρά πρόσωπα από τον Βόλο που επικοινώνησαν μαζί μου με ενημέρωσαν ότι αυτός και ο αδελφός του έφτιαχναν τζάκια και ότι είναι αδελφικός φίλος του Μπέου και τον έχει προσλάβει σαν δημοτικό υπάλληλο στο νεκροταφείο και σε μία δημοτική υπηρεσία στην σύραγγα που οδηγεί στην Αγριά.

Αυτή την φορά ο Μπέος έκανε το μοιραίο λάθος και για όλα αυτά θα ενημερώσω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα και αυτή την φορά δεν έχει λύπηση όσο και να επικαλείται τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και τα πέντε».

πηγή: inpaok.com

Original article: Συνεχίζεται η κόντρα Κούγια-Μπέου.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όσοι δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους στον Ερασιτέχνη

Next Article

Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους άντρες και γυναίκες στο μπάσκετ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: