Συνέχεια στο μπάχαλο της Σούπερ Λιγκ – Νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ για την προκήρυξη

Share:
Συνέχεια στο μπάχαλο της Σούπερ Λιγκ – Νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ για την προκήρυξη

Νέα τεχνητή αναβολή στη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και νέα συμμαχία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ μαζί με Άρη και ΟΦΗ.

Μία από τα ίδια στη Σούπερ Λίγκα όπου το μπάχαλο με την προκήρυξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται, δύο εβδομάδες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Στην επαναληπτική γενική συνέλευση του οργανισμού, το πρωί της Πέμπτης 5/6, οι τρεις μεγάλοι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συμμάχησαν ξανά και προκάλεσαν, μαζί με Άρη και ΟΦΗ, νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ, αντιδρώντας στο αίτημα των άστεγων ΠΑΕ για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα την περίοδο 2022-23.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος λοιπόν, εξακολουθεί να παραμένει στον αέρα και θα τεθεί επί τάπητος τη Δευτέρα 9/8 όπου θα γίνει νέα επαναληπτική γενική συνέλευση.

Εκεί δεν χρειάζονται τα 3/4 των ψήφων αλλά απλή πλειοψηφία οπότε ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των «6» που δεν έχουν συμβόλαιο καθώς δεν έχουν συμφωνήσει με τα οχτώ εκατ. ευρώ που δίνει για ένα χρόνο η Cosmote. Θα ψηφίσουν την προκήρυξη ή θα επιχειρήσουν να την μπλοκάρουν ως αντίδραση στη στάση των μεγάλων που δεν θέλουν κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Συνέχεια στο μπάχαλο της Σούπερ Λιγκ – Νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ για την προκήρυξη.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

H Cosmote επιβεβαίωσε τις συμφωνίες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ

Next Article

Πώς έχασες την πρόκριση, Παναθηναϊκέ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: