Συμμαχία Αλαφούζου με Μαρινάκη και Μελισανίδη για τα τηλεοπτικά!

Share:
Συμμαχία Αλαφούζου με Μαρινάκη και Μελισανίδη για τα τηλεοπτικά!

Η Γενική Συνέλευση της Superleague αναβλήθηκε, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ να απουσιάζουν, έχοντας απώτερο στόχο να αλλάξει το καταστατικό αναφορικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Εκ νέου αναβολή στην έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος στη προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Ο λόγος της αναβολής ήταν η απουσία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ, κάτι που σημαίνει ότι η συνέλευση θα επαναληφθεί την προσεχή Πέμπτη (5/8).

Σε αυτό το σημείο ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι μιλάμε για μία… τεχνητή αναβολή, καθώς στη Λίγκα σχηματίστηκε ουσιαστικά ένα “μπλοκ” από τις συγκεκριμένες πέντε ομάδες, έχοντας ως στόχο να αλλάξει το καταστατικό σε ό,τι αφορά το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών κι όπως φαίνεται οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Επισημαίνει εξάλλου ότι και οι πέντε έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, με τους Ολυμπιακό, Άρη στη Nova και τους άλλους τρεις στην Cosmote TV.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί πριν φτάσουμε στην αναβολή. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης επιτέθηκε εναντίον των τριών “μεγάλων” της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) για τη στάση που κράτησαν, ενώ και ο Βόλος στράφηκε εναντίον της Ένωσης.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Συμμαχία Αλαφούζου με Μαρινάκη και Μελισανίδη για τα τηλεοπτικά!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Κούτσης: «Δεν θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ»

Next Article

Topless στη Σύρο η Ναταλία Μεταξά (pic)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: