Στο πλευρό του Γούσιου ο Βασίλης Σκανδάλης

Share:
Στο πλευρό του Γούσιου ο Βασίλης Σκανδάλης

Ενίσχυση για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Σκανδάλη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο πολύπειρος 53χρονός προπονητής, θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Γούσιου, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το πλούσιο βιογραφικό του περιέχει τόσο ανδρικές, όσο και γυναικείες ομάδες χάντμπολ, αλλά και πορεία σε ηλικιακά τμήματα. Ο Βασίλης Σκανδάλης μάλιστα ήταν στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ παλιότερα, ενώ έχει περάσει και από την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Σκανδάλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, για να ενταχθώ στο προπονητικό team της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ, είναι η μόνη ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει πρωταθλητισμό τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο επίπεδο, οπότε η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για εμένα, Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο, αφού στο παρελθόν υπήρξα προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ έχω συνεργαστεί και με τους δύο προπονητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον συνεργάτη του, Αναστάσιο Παπαγιώτα, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπο μου και να υποσχεθώ σε όλους ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά».

πηγή: inpaok.com

Original article: Στο πλευρό του Γούσιου ο Βασίλης Σκανδάλης.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Γράφει ιστορία ο Βαρέλα

Next Article

Μένει στην άρση βαρών και τον Παναθηναϊκό ο Ιακωβίδης!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: