Σάρλια: “Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να γίνω ο ηγέτης της άμυνας”

Share:
Σάρλια: “Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να γίνω ο ηγέτης της άμυνας”

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, μιλώντας σε μέσο της Κροατίας, τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες από εκείνον.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάρλια στην ιστοσελίδα “podravski.hr”:

“Συμπαθώ τον προπονητή. Ο Παναθηναϊκός με προσέγγισε πριν περίπου ένα μήνα. Μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Απορρίψαμε με τον ατζέντη ορισμένες προτάσεις και συμφωνήσαμε ότι θα έπρεπε να πάω στον Παναθηναϊκό ή σε ένα από πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν στις τοπ επιλογές μου από το ξεκίνημα. Ξέρω τι με περιμένει, είμαι έτοιμος κι ελπίζω να ξεκινήσουν όλα θετικά. Η νέα σεζόν για μένα θα είναι σίγουρα καλύτερη από την περασμένη“.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέχει χρόνια από τους τίτλους:

“Περιμένουν να γίνω ο ηγέτης της άμυνας, να ανεβάσω το επίπεδο, επειδή υπήρχαν προβλήματα. Πιστεύουν σε εμένα κι εγώ περιμένω ακόμη περισσότερα από αυτά που αναμένουν οι άλλοι από μένα. Οι στόχοι μου είναι πάντοτε πολύ ψηλά και θέλω να αγωνιστώ κατευθείαν στον Παναθηναϊκό και να δείξω ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν.

Για το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

“Ήμουν ήδη σε ένα καλό επίπεδο και με τη φετινή σεζόν θέλω να αποδείξω ότι μπορώ και παραπάνω. Για το αύριο κανείς δεν ξέρει. Αλλά και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω, αγωνίζομαι ήδη σε υψηλό επίπεδο. Στοχεύω για το καλύτερο.


πηγή: newspao.gr

Original article: Σάρλια: “Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να γίνω ο ηγέτης της άμυνας”.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Επιμένουν για Ντούγκλας-Φλαμένγκο

Next Article

Ξέρανε τη Σίτι στο 90΄ η Λέστερ (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: