Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Φαίδρας Λόγου, η οποία είναι η πρώτη για το νεοσύστατο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Φαίδρα Λόγου , για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Το επανιδρυθέν γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και πλέον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει και μεταγραφές.
Η πρώτη αθλήτρια που ανακοινώνεται επίσημα είναι η 27χρονη Φαίδρα Λόγου που αγωνίζεται στη θέση της επιθετικού χαφ και θεωρείται μια αξιόπιστη λύση.
Γεννημένη στη Χαλκίδα αγωνίζεται εδώ και περίπου 15 χρόνια γνωρίζοντας πολύ καλά το άθλημα και έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σπορ σε Α΄ και Β΄ Εθνική Κατηγορία. Επιπλέον ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.
Αναλυτικά το βιογραφικό της:
2006-2013 Αβαντίδες Χαλκίδας
2013-2015 Βόλος 2004
2015-2018 ΑΕΛ
2018-2021 Αβαντίδες Χαλκίδας
πηγή: panathinaikoskosmos.com
Original article: Πρώτη προσθήκη για την ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε όλο το Άρθρο…