Ο Μπρέι που σταματάει το μπάσκετ και οι 100.000 ρήτρα στο συμβόλαιο του

Share:
Ο Μπρέι που σταματάει το μπάσκετ και οι 100.000 ρήτρα στο συμβόλαιο του

Σε σοβαρούς προσωπικούς λόγους οφείλεται η διακοπή συμβολαίου που ζήτησε ο Μπρέι από τον Παναθηναϊκό που πάντως για να είναι καλυμμένος έβαλε ρήτρα 100.000€ σε περίπτωση που αγωνιστεί αλλού.

Ο Αμερικανός ήταν στο πλάνο του Πρίφτη, χωρίς φυσικά να καίγεται για την παραμονή του. Το διετές συμβόλαιο του ήταν εμπόδιο για να βρεθεί άλλος παίκτης, όμως πριν δυο μέρες ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Ο Μπρέι ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα επικαλούμενος πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους που ήταν αδύνατον να ξεπεραστούν και ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του.

Η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία, δεν ήταν μια είδηση που ακούστηκε ευχάριστα στον Παναθηναϊκό αλλά από τη στιγμή που ο Μπρέι έθεσε πολύ σοβαρό προσωπικό λόγο δεν μπορούσαν να πράξουν κάτι διαφορετικό παρά να προχωρήσουν σε συναινετική λύση συμβολαίου.

Παρ´ όλα αυτά οι πράσινοι για να είναι καλυμμένοι στη λύση συμβολαίου πέτυχαν να συμπεριληφθεί ρήτρα 100.000 ευρώ αν αγωνιστεί οπουδήποτε αλλού φέτος καθώς ο Μπρέι ενημέρωσε ότι προτίθεται να μην γυρίσει καν στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Κάπως έτσι ένα πολυσυζητημένο θέμα έληξε με έναν τρόπο που μάλλον ήταν απροσδόκητος ως προς το φινάλε του…


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ο Μπρέι που σταματάει το μπάσκετ και οι 100.000 ρήτρα στο συμβόλαιο του.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αλλαγές πριν τον ΠΑΟΚ για Ριέκα

Next Article

Ένας ασπρόμαυρος στίβος μάχης (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: