Ο Γιοβάνοβιτς “ενεργοποιεί” τον Σαραβάκο!

Share:
Ο Γιοβάνοβιτς “ενεργοποιεί” τον Σαραβάκο!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να αναδιοργανώσουν το Τριφύλλι τόσο αγωνιστικά όσο και στελεχικά.  Μάλιστα, είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν το εφετινό καλοκαίρι στην πρόσληψη ενός προσώπου που θα αναλάμβανε ρόλο team manager μέσα στα “πράσινα” αποδυτήρια.

Τι θα έκανε αυτό το πρόσωπο; Θα ήταν συνεργάτης του προπονητή κι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το αγωνιστικό κομμάτι. Ο άνθρωπος που θα φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων, τη διατήρηση της πειθαρχίας και του καλού κλίματος στην ομάδα.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να “παγώσουν” το θέμα κατόπιν συζητήσεων με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος δεν θέλει να παρεμβαίνει άλλη προσωπικότητα στα αποδυτήρια από την δική του και των συνεργατών του. Αφού ξεκαθάρισε πρώτα πως είναι δικό του θέμα η διατήρηση της πειθαρχίας και η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρόλα αυτά, ο Γιοβάνοβιτς θέλει να ενεργοποιήσει εντός αποδυτηρίων περισσότερο τον Δημήτρη Σαραβάκο. Οι δύο προσωπικότητες ήρθαν σε επαφή την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σέρβου τεχνικού στην Αθήνα .

πηγή: trifilara.gr


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ο Γιοβάνοβιτς “ενεργοποιεί” τον Σαραβάκο!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Roland Garros: Άνετη πρόκριση για Τσιτσιπά (videos)

Next Article

Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Παρράς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: