Ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης – Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ

Share:
Ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης – Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ

Oι ενοχλήσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στον προσαγωγό δεν λένε να τον εγκαταλείψουν και ως εκ τούτου και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα.


Σε μια κομβική ημέρα σε ότι αφορά το τσεκάρισμα ετοιμότητας ενόψει ντέρμπι.

O κάπτεν του Παναθηναϊκού χάνει σίγουρα έδαφος με αυτή την εξέλιξη, σε ό,τι αφορά στο βαθμό ετοιμότητας του φυσικά και τον ρυθμό που πρέπει να έχει στην τελική ευθεία. Άρα και για το βασικό σχήμα. Ήδη το trifilara.gr από χτες σας ενημέρωσε πως σήμερα θα δοκίμαζε να προπονηθεί ο παίκτης του “τριφυλλιου” και η ημέρα θα ήταν σημαντική.

Γιατροί δεν είμαστε σε καμία περίπτωση και ο Δημήτρης θέλει πολύ να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, όχι όμως υπό το ρίσκο κάποιας υποτροπής. Οι πιθανότητες μειώνονται αισθητά και πλέον υπάρχει ένα μικρό παράθυρο σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του με την Ένωση. Θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή αλλά τα μαντάτα σε κάθε περίπτωση δεν είναι ευχάριστα. Το σημαντικό βέβαια είναι μια από τις σταθερές των “πρασίνων” να γυρίσει υγιής. Γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.


Η καταπόνηση του Κουρμπέλη με την Εθνική ομάδα είναι η μισή αλήθεια για αυτή την εξέλιξη. Με τον Παναθηναϊκό αγωνίζεται συνεχώς και μην ξεχνάμε πως η καλόκαιρί προετοιμασία επί Πογιάτος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αποτέλεσμα είναι τα προβλήματα να βγαίνουν στην πορεία.

Βασικός υποψήφιος σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο αρχηγός για τη θέση του είναι ο Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έδειξε στα δυο τελευταία ματς ότι μπορεί να υποστηρίξει τη θέση.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης – Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το παράξενο με Κουμπαράκη

Next Article

Τα πρωτοσέλιδα (3/12)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: