Μικρή… ανατροπή στη συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου

Share:
Μικρή… ανατροπή στη συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου

Κώστας Μπακογιάννης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν σήμερα συνάντηση, στην οποία ο Δήμος θα καταθέσει την πρότασή του για το μπασκετικό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια μικρή… ανατροπή, η οποία όμως αφορά την ώρα του ραντεβού.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Συγκεκριμένα, αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00, τελικά οι δύο άνδρες θα τα πουν το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 15.00, στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Οι προτάσεις…

Με προτάσεις για τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με τα όρια της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, θα περιμένει η δημοτική αρχή της Αθήνας, την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (18/12).

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων, θέλει να μπει» στο πρότζεκτ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες προτάσεις για την πρώτη χωροθέτηση του νέου γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ενημερώσει αναλυτικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το σχέδιο χρηματοδότησης, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους που αφορούν την κατασκευή της μπασκετικής σάλας στην περιοχή, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Τι θα προτείνει ο Δήμος


πηγή: newspao.gr

Original article: Μικρή… ανατροπή στη συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αναβολή και στο Τότεναμ-Φούλαμ!

Next Article

Το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: