Μέσα στις φάσεις ο Καρλίτος αλλά του λείπει το γκολ που θα του δώσει ψυχολογία

Share:
Μέσα στις φάσεις ο Καρλίτος αλλά του λείπει το γκολ που θα του δώσει ψυχολογία

Ο Ισπανός επιθετικός προσπαθεί πολύ, είναι μέσα στις φάσεις για τον Παναθηναϊκό, με το γκολ όμως να του λείπει σε αυτό το ξεκίνημα.

Ο Καρλίτος πέρασε μια περίεργη χρόνια πέρσι. Ξεκίνησε καλά, σχεδόν όποτε έμπαινε σκόραρε κι ας μην εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του, μέχρι που άρχισε να χάνει την επαφή με τα δίχτυα και σταδιακά τη θέση του στο βασικό σχήμα. Προς το τέλος ήρθε και το φορμάρισμα του Μακέντα και ο Ισπανός έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος. Την ίδια στιγμή, που ο Ιωαννίδης ανέβαινε διαρκώς.

Φέτος ο Ισπανός άρχισε με καλύτερη ψυχολογία και σε αυτό, ρόλο έπαιξε και ένα οικογενειακό του θέμα. Ο λόγος, συγκεκριμένα, έχει να κάνει με τον ερχομό στην Αθηνα για μόνιμη εγκατάσταση της γυναίκας του με τα δίδυμα που απέκτησαν πρόσφατα!

Σχεδόν σε όλα τα φιλικά στα οποία έχει αγωνιστεί σε αυτή την προετοιμασία, ο Καρλίτος είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Τις περισσότερες φορές που ο Παναθηναϊκός απειλεί, ο Ισπανός είναι είτε εκείνος που δημιουργεί, είτε εκείνος που τελειώσει τη φάση. Ωστόσο γκολ δεν βρίσκει.

Μοιάζει σαν ο Καρλίτος να χρειάζεται ένα τέρμα, ώστε να πάρει ψυχολογία και να αρχίσει να αποκτά και πάλι στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Μην ξεχνάμε ότι ο ανταγωνισμός φέτος είναι υψηλός, με τους Ιωαννίδη-Μακέντα να έχουν μικρό προβάδισμα ενδεκάδας κι ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου επιθετικού. Αν και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μόνο αν παραχωρηθεί κάποιος φορ από το υπάρχον ρόστερ, θα αποκτηθεί άλλος στράικερ.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Μέσα στις φάσεις ο Καρλίτος αλλά του λείπει το γκολ που θα του δώσει ψυχολογία.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΑΕΚ – Επιμένει για Ελίασον, τρεις οι εναλλακτικές

Next Article

Έγραψαν ιστορία οι ΗΠΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: