Λυκογιάννης: «Μας αρέσει να κοιτάμε ψηλά»

Share:
Λυκογιάννης: «Μας αρέσει να κοιτάμε ψηλά»

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου της νέας χρονιάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αριστείδης Λυκογιάννης αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στην μεταγραφική σεζόν αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τη αρχή ήταν συγκεκριμένα τα πλαίσια στα οποία θα θέλαμε να κινηθούμε, κάναμε μια μικρή προσαύξηση πάνω στο οικονομικό σχεδιασμό. Καταφέραμε να αποκτήσουμε τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους και ήμασταν πολύ κοντά στο να φτάσουμε στο απόλυτο στο μεταγραφικό παζάρι.

Έχουν έρθει στον ελληνικό κορμό παιδιά που θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος, θα γινούμε πιο σκληροί στην άμυνα και να βελτιωθούμε στο ανοιχτό γήπεδο. Θα κρατήσουμε κάποια χαρακτηριστικά από τα οποία είχαμε πέρσυ.

Δουλεύοντας σε μια ομάδα που έχει κοινό από πίσω της, υπάρχουν πάντα υψηλές προσδοκίες. Αυτές οι προσδοκιες που περιμένει ο κόσμος είναι οικονομική σταθερότητα. Είμαστε πίσω από 6-7 ομάδες στο οικονομικό σχεδιασμό. Δεν νιώθω πίεση, δεν κάνω πρώτη φορά τον προπονητή, ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας

Ο 1ος μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος γιατί θα έχουμε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό κρατήθηκαν παιδιά που έδειξαν καλές αντιδράσεις και προσπάθησα να φέρω παιδιά που ξέρω πως αντιδράνε.»

πηγή: inpaok.com

Original article: Λυκογιάννης: «Μας αρέσει να κοιτάμε ψηλά».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εσπάρθα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Next Article

Μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι στην Premier League

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: