«Λευτέρης Αυγενάκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Ο λόγος»

Share:
«Λευτέρης Αυγενάκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Ο λόγος»

Με αφορμή το τελικό Master Plan για το ΟΑΚΑ που παρουσιάστηκε στον Μητσοτάκη από τον Αυγενάκη, φίλος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ολική ανάπλαση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι ενστερνίσθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που δρομολογεί ένα Master Plan που θα μεταμορφώσει την περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης», όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα sdna.gr.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Tο Master Plan για το ΟΑΚΑ, το οποίο αποτελεί σχεδόν αντιγραφή του Athens Alive, δηλαδή της πρότασης ανάπλασης ύψους 1,7 δισ. ευρώ που είχε παρουσιάσει τον Μάρτιο του 2018 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, φίλος του τριφυλλιού τόνισε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Κάτι που… επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Δείτε:


πηγή: newspao.gr

Original article: «Λευτέρης Αυγενάκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Ο λόγος».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η Ακτή Ελεφαντοστού τίμησε τον Ντρογκμπά για το φιλανθρωπικό του έργο (pics)

Next Article

Πρίντεζης: «Τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική» (vid)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: