Κούγιας: “Μου κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τον παικταρά Ουάρντα”

Share:
Κούγιας: “Μου κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τον παικταρά Ουάρντα”

Σε προσωπική του δήλωση ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγια, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν κινείται για τον Ουάρντα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Δεν γνωρίζω τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την δήθεν σεξουαλική παρενόχληση, την οποία κύκλοι της ομάδας του αφήνουν να εννοηθεί ότι διέπραξε ο Amr Warda, αλλά εκείνο το οποίο γνωρίζω εγώ και όπου κληθώ θα το καταθέσω είναι ότι ο Amr Warda είναι ένα μικρό παιδί με αγαθή καρδιά, που στην Λάρισα που φημίζεται για τις ωραίες νεαρές κοπέλες και τις ωραίες κυρίες, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.

Ο Warda στην Λάρισα εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής απέδειξε ότι είναι και ένας υποδειγματικός χαρακτήρας που μόνο καλό έχει κάνει σε όσους ήταν στο προσωπικό και κοινωνικό του περιβάλλον και ιδιαίτερα στις σχέσεις του με τις γυναίκες που όχι μόνο δεν ενόχλησε καμία, που εύκολα θα μπορούσε να το κάνει σε κάποια από αυτές που τον πολιορκούσαν καθημερινά, αφού ήταν ο απόλυτος σταρ και δεν είναι λίγες οι φορές που τον εκμεταλλεύτηκαν λόγω της αγαθότητας και της καλοσύνης του.

Τώρα το να βλέπω και να ακούω τον Μπέο να κάνει μαθήματα ηθικής για τους ποδοσφαιριστές με ξεπερνάει, εκτός εάν έτσι είναι το σχέδιο για να του διακόψουν το συμβόλαιο.

Μακάρι να είχα τόσα έσοδα σαν ΑΕΛ για να μπορώ να πληρώσω το συμβόλαιο του Warda και θα τον έπαιρνα χθες και μακάρι να έμενε και να τελείωνε την καριέρα του σε εμάς και να έκανε ευτυχισμένη όλη την πόλη.

Μου κάνει εντύπωση γιατί τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν παίρνουν αυτόν τον παικταρά για να τους αλλάξει επίπεδο και να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς τους και παίρνουν κάτι τελειωμένους ποδοσφαιρικά που στην προσωπική τους ζωή έχουν κάνει πολύ χειρότερα από αυτά που καταλογίζουν στον Warda και μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί κάτι.

Αυτά έχω να δηλώσω και είναι εντελώς άδικο και ανέντιμο αυτό που γίνεται στον Wardaαπό τότε που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Warda στον ΠΑΟΚ την περίοδο που ήταν προπονητής ο Garcia δυστυχώς τους εκθέτει όλους.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Warda όπου και να παίζει γιατί μας γεμίζει χαρά όλους».


πηγή: newspao.gr

Original article: Κούγιας: “Μου κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τον παικταρά Ουάρντα”.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο ηθοποιός Jay Pickett πέθανε ξαφνικά στα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστούσε

Next Article

Απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: