Καραπαπάς: «Ομάδα που δεν κόβει 1.200 εισιτήρια να μην παίζει στη Super League»

Share:
Καραπαπάς: «Ομάδα που δεν κόβει 1.200 εισιτήρια να μην παίζει στη Super League»

Επίθεση από τον Κωνσταντίνο Καραπαπά στις ομάδες που δεν ψήφισαν «ναι» για την προκήρυξη του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα είπε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

«Το μήνυμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Τόσο καιρό μας λέτε εκβιαστικά να παίξουμε μόνοι μας και ότι δεν θα αρχίσετε το Πρωτάθλημα. Σας λέμε κι εμείς ότι αν ξεφτιλίσετε κι άλλο το Πρωτάθλημα, τότε εσείς θα παίζετε μόνοι σας στο τέλος της ημέρας.

Ας μάθει λοιπόν η ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη τι πραγματικά συμβαίνει. Θα σας πούμε εμείς τι συμβαίνει και φυσικά θα το δημοσιοποιήσουμε. Ομάδες με 300 φιλάθλους που αν έχει κρύο είναι 150 στο γήπεδο και 150 τηλεθεατές, ομάδες με 30 δημοτικούς υπαλλήλους, απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Παίρνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το στοίχημα μετά από αγώνα που οι μεγάλοι έδωσαν και θέλουν και άλλα 2 από την τηλεόραση. Να έχουν 3,5 εκατομμύρια έσοδα μόνο από αυτά με 1 εκατομμύριο μπάτζετ!

Μάθατε τι γίνεται στην Ευρώπη ξαφνικά; Θέλετε κριτήρια; Ας ξεκινήσουμε από τα σοβαρά.

Για παράδειγμα ομάδα που δεν κόβει 1200 εισιτήρια μέσο όρο να μην παίζει Super league.

Και πάμε και στο θέμα του στοιχήματος τώρα. Επειδή λέτε ότι ξέρετε τι γίνεται. Όπου λοιπόν υπάρχουν χρήματα από το Στοίχημα, αυτά δίνονται με εμπορικά κριτήρια. Δίκαιο δεν είναι; Έτσι δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη; Ε έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.

Σας πάνε από το χέρι να πάρετε τηλεοπτικό συμβόλαιο και εσείς κάνετε επιθέσεις. Αυτά βλέπουμε εδώ. Μάθαμε ότι υπάρχει και ένα χαρτί περί τηλεοπτικών που υπέγραψαν κάποιες ομάδες που προβλέπει και ρήτρες 1 εκατομμυρίου.

Αυτά τα χαρτιά πρέπει να τα αφήνετε στις τουαλέτες σας τα βράδια. Αυτό το χαρτί δεν έχει καμιά αξία σε κανένα δικαστήριο και το ξέρετε. Και αφού τέλος πάντων θέλετε να είστε μαζί, καλή επιτυχία, να είστε. Αλλά την προκήρυξη γιατί δεν την υπογράφετε; Γιατί εκβιάζετε για να πάρετε όσα νομίζετε πως σας κάνουν καλό.

Κανέναν δεν πείθετε. Τα συνδρομητικά για τα οποία δεν υπάρχετε και δεν έχετε πελάτες ήδη γελάνε μαζί σας, ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει να σας ταΐζει με ΕΡΤ για τα ψηφαλάκια, οπότε στο τέλος της ημέρας τις ομάδες σας ζώνετε με εκρηκτικά.

Και επειδή είναι καλές οι γραφικότητες για να γελάμε αλλά έτσι όπως πάει εδώ θα γελάνε όλοι μαζί μας εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι από σήμερα τελείωσαν τα ψέματα.

Σας καλούμε όλους να σκεφτείτε το ποδόσφαιρο και να ψηφίσετε την προκήρυξη. Ακόμα και στο μέτωπο των 6 υπάρχουν ομάδες που δεν καταλαβαίνω πως τορπιλίζουν το Πρωτάθλημα όλο. Δηλαδή δε θέλετε εσείς να κάνετε ένα προγραμματισμό; Τι λέτε στους προπονητές σας;».


πηγή: newspao.gr

Original article: Καραπαπάς: «Ομάδα που δεν κόβει 1.200 εισιτήρια να μην παίζει στη Super League».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΒΙΑΝΕΞ – Βαρυμπόμπη Reset: Το σχέδιο αναδάσωσης και το κάλεσμα σε εταιρίες

Next Article

Η πρώτη του «ανανεωμένου» ΠΑΟΚ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: