Η European Super League έκανε έξαλλο τον Τσεφερίν

Share:
Η European Super League έκανε έξαλλο τον Τσεφερίν

Ο πρόεδρος της UEFA τραβά το σχοινί στα άκρα

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά στην κόντρα με την European Super League, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση κατά του Αντρέα Ανιέλι για τη στάση που είχε απέναντί του όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το αν Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα γλιτώσουν από τη δαμόκλεια σπάθη που κρέμεται εδώ και καιρό από πάνω τους και παίξουν στο νέο Champions League, ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το γυαλί στις σχέσεις του Αλεξάντερ Τσεφέριν με τους ισχυρούς άνδρες των τριών αυτών κλαμπ έχει διαρραγεί οριστικά ελέω της European Super League, με τον πρόεδρο της UEFA να κάνει μάλιστα σκληρές δηλώσεις για τον Αντρέα Ανιέλι μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλική ιστοσελίδα “So Foot”.

«Όσον αφορά εμένα, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια. Πίστευα πως ήμασταν φίλοι, αλλά μου έλεγε ψέματα κατάμουτρα μέχρι την τελευταία στιγμή της τελευταίας ημέρας, διαβεβαιώνοντάς με πως δεν υπήρχε κάτι για να ανησυχώ.

Την προηγούμενη ημέρα είχε υπογράψει τα έγγραφα για τη δημιουργία της European Super League», τόνισε ο Τσεφέριν για το άλλοτε φίλο του Αντρέα Ανιέλι, για να προσθέσει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του:

«Σε αυτή την περιπέτεια, μπορώ να βάλω τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Έβαλα τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη, ήταν κάτι το προσωπικό.

Στη δεύτερη κατηγορία έβαλα τους προέδρους που θεωρούσα πως ήταν αρκετά κοντά σε εμένα και με δυσαρεστεί πως δεν μου είπαν τίποτα από όλα επρόκειτο να συμβούν».

πηγή: inpaok.com

Original article: Η European Super League έκανε έξαλλο τον Τσεφερίν.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Λαπόρτ: «Μπορούμε να πάρουμε το Euro»

Next Article

Ο Άρης έχει έτοιμες τις μεταγραφές του

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: