Η Μπαρτσελόνα χρωστάει στον Μέσι 39 εκ. ευρώ!

Share:
Η Μπαρτσελόνα χρωστάει στον Μέσι 39 εκ. ευρώ!

Τι γράφεται στην Ισπανία

Σύμφωνα με την «El Espanol», η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει με τον Λιονέλ Μέσι σε ένα μπόνους αφοσίωσης για την προσφορά του στην ομάδα σε όλη την καριέρα του, το οποίο έφτανε στα 72 εκ. ευρώ, με τον Μπαρτομέου να συμφωνεί να το πληρώσει σε δύο δόσεις. Μία τον Ιούνιο του 2020 και την δεύτερη τον Ιούνιο του 2021.

Αλλά λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων των Καταλανών δημιουργήθηκαν αρκετά χρέη και μη πληρωμές μισθών και μπόνους όπως συνέβη και με τον Μέσι, ο οποίος μετά από συζητήσεις έχει λάβει 8.5 εκ. ευρώ ενώ του οφείλεται ακόμα ένα ποσό κοντά στα 39 εκ. ευρώ από το μπόνους αφοσίωσης.

Στην Μπαρτσελόνα βέβαια έχουν προηγούμενα με τέτοια… μπόνους μιας και μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στα δικαστήρια με τον Νεϊμάρ ο οποίος είχε κινηθεί εναντίον των Καταλανών, υποστηρίζοντας πως δεν είχε πληρωθεί αυτό το μπόνους αφοσίωσης όπως είχε συμφωνήσει, με την υπόθεση να λύνεται εξωδικαστικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο με τον Μέσι, ο οποίος δεν έχει κάνει το παραμικρό για το συγκεκριμένο ποσό, δείχνοντας πως κατανοεί την κατάσταση.

πηγή: inpaok.com

Original article: Η Μπαρτσελόνα χρωστάει στον Μέσι 39 εκ. ευρώ!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Στην «Πεδιάδα του Τρόμου»… = «Λουντογκόρετς»

Next Article

Άλλες δύο ομάδες του NBA για Παπαπέτρου – Σε κατάσταση αναμονής ο Παναθηναϊκός!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: