Η καθυστέρηση και οι δικαιολογίες

Share:
Η καθυστέρηση και οι δικαιολογίες

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα φυσιολογικά χρονοδιαγράμματα

Τις επόμενες μεταγραφές του ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός και προς τα έξω περνάει ότι η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική και θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μία προσθήκη.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Τι έχει κάνει έως τώρα μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός; Πήρε τον Γιάννη Κώτσιρα, στη συνέχεια ανακοίνωσε τον Ρουμπέν Πέρεθ και μετά τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Την παλινωδία στο θέμα του στόπερ, που ξεκίνησε για βασικός και αριστεροπόδαρος και κατέληξε σε συμπληρωματικό δεξιοπόδαρο, την αφήνουμε. Ήταν θεωρητικά και η μεταγραφή που βιάζονταν να κάνουν στο «τριφύλλι» και τελικά έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν είναι εύκολο να θυμηθεί κανείς την τελευταία φορά που μετά το Δεκαπενταύγουστο ο Παναθηναϊκός είχε κάνει μόνο τρεις μεταγραφές. Δεν υπάρχει, άλλωστε, αντίστοιχο παράδειγμα στη Super League 1. Σκεφτείτε ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε σε λίγες μέρες και οι «πράσινοι» θα πήγαιναν στην πρεμιέρα με τρεις νέους παίκτες και σημαντικά κενά στο ρόστερ τους.

Εάν ψάχνει κανείς για να δώσει εξηγήσεις, εύκολα βρίσκει δικαιολογίες. Διαρρέεται ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόβει κόσμο. Δεν μπορεί να ισχύει φυσικά μόνο αυτό. Είναι το μπάτζετ μεγάλο και δεν βρίσκονται παίκτες; Θέλουν να αγωνιστούν στο «τριφύλλι» ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες ενώ γνωρίζουν πως τόσα χρόνια απέχει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Και κάτι τελευταίο. Βιασύνη δεν υπήρχε από τη στιγμή που το πρώτο επίσημο ματς θα ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μόνο που πλέον πήγε στο άλλο άκρο η όλη φάση. Ό,τι και εάν γίνει τις επόμενες μέρες της εβδομάδας που διανύουμε και χαρακτηρίζεται σημαντική μεταγραφικά, δεν αλλάζει τη δεδομένη καθυστέρηση που υπάρχει.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Η καθυστέρηση και οι δικαιολογίες.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Επτά του ΠΑΟΚ στην Εθνική Νέων!

Next Article

Κούγιας: «Θα καταγγείλω στην ΕΕΑ Ξάνθη και Βόλο»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: