Η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς!

Share:
Η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς!

Λευτέρης Μποχωρίδης και Λεωνίδας Κασελάκης κέρδισαν με το “σπαθί” τους την παραμονή στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Την ώρα που η σκόνη της υπόθεσης Χεζόνια είχε… σηκωθεί για τα καλά, ο Παναθηναϊκός επιβράβευε με τον καλύτερο τρόπο δύο παιδιά που την περσινή σεζόν έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα. Έβαλαν το “εγώ” τους κάτω από την ομάδα, δούλεψαν σκληρά, δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και κάθε φορά που πάταγαν στο παρκέ… μάτωναν (εντός και εκτός εισαγωγικών) τη φανέλα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Λεωνίδα Κασελάκη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της και με τους δύο, αλλά αυτό ήταν κάτι που έγινε στη… σκιά της υπόθεσης Χεζόνια. Καλοί και αναγκαίοι οι σούπερ σταρ, μοι μεγάλοι παίκτες, αυτοί που κουβαλάνε κοχόνες και εμπειρίες, αλλά παίκτες σαν τους δύο Έλληνες είναι εξίσου σημαντικοί. Έλληνες, “στρατιώτες”, με… επίσης κοχόνες που σε οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί να ριχτούν στη “μάχη” θα το κάνουν ανεξαρτήτως συνθηκών.

ΥΓ1: Χαρακτηριστικό παράδειγμα επιβράβευσης της σκληρής δουλειάς είναι και αυτό του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο νεαρός παίκτης που η αλήθεια είναι ότι στον Παναθηναϊκό δε μπόρεσε να βρει χρόνο και χώρο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του (είτε για αγωνιστικούς λόγους, είτε λόγω τραυματισμών) δεν το έβαλε κάτω. Δεν τα παράτησε. Συνέχισε να δουλεύει, συνέχισε να πιστεύει και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που βρέθηκε στον δρόμο του. Μην περιμένει κανείς ότι ο Καλαϊτζάκης θα πάει να παίξει στο ΝΒΑ. Μακάρι να το κάνει και να το καταφέρει. Αλλά το πιο πιθανό είναι ο νεαρός παίκτης να πάει στην Αμερική, να μπει σε πρόγραμμα, να δουλέψει, να πάρει εικόνες, εμπειρίες, παραστάσεις και να εξελίξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο μέγιστο. Και αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη της καριέρας του.

ΥΓ2: Το draft δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως την βλέπουμε και νομίζουμε οι περισσότεροι. Είναι μια πολύ πιο… πολύπλοκη διαδικασία, στην οποία εμπλέκονται πολλοί και πολλά δεδομένα μπορούν να ανατρέψουν προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο την πορεία ενός παίκτη.

ΥΓ3: Η ρήτρα του Καλαϊτζάκη και το συμβόλαιο του παίκτη που θα μείνει στο ταμείο του Παναθηναϊκού σαφώς και αποτελεί μια σημαντική οικονομική ανάσα για τους “πράσινους” αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Δεν αλλάζει η.. ζωή των πρωταθλητών. Άλλωστε ο σχεδιασμός δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να καλυφθεί το κενό στη θέση “4” και να πλαισιωθεί ο Οκάρο Ουάιτ και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Έλληνα σέντερ (με τον Βασίλη Καββαδά να είναι ο παίκτης που όπως όλα δείχνουν θα περάσει τις πύλες του ΟΑΚΑ) που θα “κλείσει” τη θέση “5”.

ΥΓ4: Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ανησυχεί και να αγωνιά. Και είναι επίσης απόλυτα φυσιολογικό να ελπίζει για το “χτίσιμο” της καλύτερης δυνατής ομάδας. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι να έχει βγει ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Δημήτρης Πρίφτης και να έχει αναλύσει στο SDNA.GR τα… πάντα και να έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους και τις προτεραιότητες και να υπάρχει μερίδα οπαδών που κάνουν ότι δεν τα είπε.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ολυμπιακοί Αγώνες και Ευρώπη

Next Article

Η Κοσμοναύτισσα ΑΕΚ πετάει στο φεγγάρι!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: