Η Βέιλε μετά τον Εμμανουηλίδη θέλει και τον Καμπετσή!!!

Share:
Η Βέιλε μετά τον Εμμανουηλίδη θέλει και τον Καμπετσή!!!

Η Βέιλε, που έκανε δικό της πριν από λίγο καιρό τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ενδιαφέρεται για να αποκτήσει και τον Αργύρη Καμπετσή, από τον Παναθηναϊκό.

Στο στόχαστρο της δανέζικης Βέιλε βρίσκεται και ο Αργύρης Καμπετσής, μετά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Η συγκεκριμένη ομάδα θέλει να ενισχύσει και με άλλον έναν Έλληνα την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο Καμπετσής είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να κινηθεί επίσημα για να τον κάνει δικό της. Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπετσής είχε φτάσει μια ανάσα από την τουρκική Γκεζτέμπε, όμως το deal είχε χαλάσει λόγω της διοικητικής αλλαγής, που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στην ομάδα από την γείτονα χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος επιθετικός ανανέωσε πριν από 6 μήνες τη συνεργασία του με τους πράσινους και η συμφωνία με την τουρκική ομάδα που δεν προχώρησε ήταν κόντα στα 500.000 ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης. Θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες κατά πόσο το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Η Βέιλε μετά τον Εμμανουηλίδη θέλει και τον Καμπετσή!!!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τα τρία ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Next Article

«Θα βοηθήσω όσους μπορώ από τις χορηγίες μου!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: