Η Αλ Τααβόν ετοιμάζει πρόταση για τον Αγιούμπ!

Share:
Η Αλ Τααβόν ετοιμάζει πρόταση για τον Αγιούμπ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία η Αλ Τααβόν φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου Γασίν Αγιούμπ.

Η Αλ Τααβόν εξετάζει την περίπτωση του Γασίν Αγιούμπ και είναι πιθανό να κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του. Είναι πολύ κοντά στην ενίσχυση της με τον Μαροκινό μέσο για την νέα αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την Σαουσική Αραβία η Αλ Τααβόν ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον εντάξει στο δυναμικό της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο προπονητής της ομάδας από την Σαουδική Αραβία έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαροκινού, καθώς θεωρεί πως έχει παρουσιάσει καλά στοιχεία με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιασίν Αγιούμπ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει «κοπεί» από τον προπονητή του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η πρόταση της Αλ Τααβόν θα αποτελούσε μια ιδανική λύση για τον Παναθηναϊκό για να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θέλουν να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή. Βέβαια αν η ομάδα από την Σαουδική Αραβία καλύψει πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του τότε ο Παναθηναϊκός θα δώσει την συγκατάθεση του και ο Γιασίν Αγιούμπ θα αναχωρήσει για την Σαουδική Αραβία.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Η Αλ Τααβόν ετοιμάζει πρόταση για τον Αγιούμπ!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Eσίτι έξι μήνες μετά

Next Article

Tινάζει την μπάνκα για Λουκάκου η Τσέλσι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: