«Εφικτό να μπούμε στη Νέα Τούμπα το 2026»

Share:
«Εφικτό να μπούμε στη Νέα Τούμπα το 2026»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας, Τάσος Δούμας, για το μεγάλο πρότζεκτ

Για τις εξελίξεις αναφορικά με το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero και την εκπομπή «Full Επίθεση» ο αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας υπογραμμίζοντας ότι είναι εφικτός ο στόχος να μπει ο ΠΑΟΚ στο νέο του γήπεδο το 2026, τι χρονιά δηλαδή που ο σύλλογος θα γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το προεδρικό διάταγμα: 

«Όλα δείχνουν πως θα το έχουμε στα χέρια μας μέχρι το τέλος του 2021. Και η ύπαρξη προεδρικού διατάγματος είναι το πλέον σημαντικό. Δεν μιλάμε για άδεια έναρξης εργασιών. Μιλάμε για ένα έγγραφο που είναι αδιάβλητο. Δεν μπορεί να προσβληθεί και αυτό λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται μέχρι την έκδοσή του».

Για το αν είναι εφικτό να τελειώσει το έργο μέχρι το 2026:

«Σε θεωρητική ερώτηση μπορώ να δώσω μόνο θεωρητική απάντηση. Αν η μελέτη που θα γίνει, πάρει έξι μήνες και οι εργασίες ξεκινήσουν στο τρίτο τρίμηνο του, τότε ναι, μπορεί να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον δρόμο για το νέο γήπεδο».

Για το να μπορεί να ειπωθεί κάτι αναφορικά με χωρητικότητα και άλλες λεπτομέρειες:

«Δεν έχει ξεκινήσει η μελέτη. Σκέψεις και προθέσεις υπάρχουν, αλλά όλα είναι θεωρητικά».

Για το αν υπάρχει καθυστέρηση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα:

«Αν σκεφτεί κανείς πως οι κινήσεις ξεκίνησαν προ κορονοϊού, έχουμε πάει πολύ καλά σε θέμα χρονοδιαγράμματος. Κάποιες φορές κολλήσαμε, αλλά κάποιες φορές… τρέξαμε! Σε σχέση με τις αρχικές μας σκέψεις, είμαι πολύ καλά. Για Ελλάδα, έτσι; Ξέρουμε το τι εστί γραφειοκρατία και τον υπολογίσαμε και αυτόν τον παράγοντα…»

πηγή: inpaok.com

Original article: «Εφικτό να μπούμε στη Νέα Τούμπα το 2026».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καραγιάννης

Next Article

Παναθηναϊκός: Τέσσερις τομείς… επιτυχίας για Ιβάν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: