Επτά χρόνια μετά, ο Ραμέλ Κάρι φοράει ακόμη τα «πράσινα» (pic)

Share:
Επτά χρόνια μετά, ο Ραμέλ Κάρι φοράει ακόμη τα «πράσινα» (pic)

Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφυγε από την Ελλάδα, ο Ραμέλ Κάρι φαίνεται πως δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, παρ’ όλα αυτά ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν ξεχνά την ελληνική ομάδα, στην οποία είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα, για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ιδού η σχετική φωτογραφία από το Instagram του 41χρονου, πλέον, σκόρερ:

Ο Κάρι είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό τον Μάιο του 2013 και παρέμεινε στο ΟΑΚΑ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις στην EuroLeague με 6.8 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στην Basket League κατέγραψε άλλες 41 συμμετοχές.

Η κορυφαία του στιγμή με τους πράσινους ήταν ο τελικός κυπέλλου του 2014, όταν κι αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ κόντρα στον Άρη με 17 πόντους, 7/11 σουτ, 3 ασίστ κι ένα ριμπάουντ σε 21 λεπτά παρουσίας. Πανηγύρισε επίσης δύο εγχώρια πρωταθλήματα.

πηγή: gazzetta.gr


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Επτά χρόνια μετά, ο Ραμέλ Κάρι φοράει ακόμη τα «πράσινα» (pic).



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Βάζουν πλώρη για το χρυσό οι έφηβοι

Next Article

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρελθόν από τη Γιουβέντους – «Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: