Επιστολή Σαββίδη στον Μητσοτάκη!

Share:
Επιστολή Σαββίδη στον Μητσοτάκη!

Η εξαιρετική πρωτοβουλία για την αναδάσωση και ο ρόλος του Ιβάν

Η νεολαία Ποντίων της διασποράς προχωρά σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές, ξεκινώντας την καμπάνια «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, με την ιδιότητα του προέδρου των ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη για να του ζητήσει να υποστηρίξει αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

πηγή: inpaok.com

Original article: Επιστολή Σαββίδη στον Μητσοτάκη!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το μήνυμα σαφές – Ουδείς αναντικατάστατος!

Next Article

Φωτιές: Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην Πελοπόννησο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: