Επίσημο: Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Παναθηναϊκό

Share:
Επίσημο: Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Παναθηναϊκό

Επίσημα αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Παναθηναϊκό, με την Cosmote TV να ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων και τη θέση που πήρε η Cosmote TV περιέγραψε ο CEO του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, στην παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του οργανισμού το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Σε ερώτηση από δύο αναλυτές για την Premier League και Super League ο Μ. Τσαμάζ απάντησε τα εξής:

1.”Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό για premier league. Τα δικαιώματα τα πήρε broker. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν και με ποιο τρόπο (αν θα είναι όλοι οι αγώνες, ή κομμάτι κ.λπ.).”

2.Σε κάθε περίπτωση η COSMOTE TV είναι πολύ καλά τοποθετημένη ως προς το αθλητικό περιεχόμενο αφού ανανέωσε Champions league κ.λπ., έχει για έναν ακόμη χρόνο την Premier League και μπαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μεταδίδουμε τους αγώνες τουλάχιστον 3 ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) και είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες.

Ο Μ. Τσαμάζ τοποθετήθηκε και για το θέμα της πειρατείας ο κ. Τσαμάζ σημειώνοντας πως”εγινε ένα σημαντικό βήμα με την προσαρμογή της νομοθεσίας. Από εκεί κι έπειτα μένει να δούμε στην πράξη πως θα εφαρμοστεί.”


πηγή: newspao.gr

Original article: Επίσημο: Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Παναθηναϊκό.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΒΟΜΒΑ: Πιο κοντά από ποτέ στο «αντίο» ο Μέσι!

Next Article

Απέρριψε τον παίκτη που …”κάρφωσε” τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: