«Είμαστε φυλακισμένες» δηλώνουν 10 παίκτριες που θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό!

Share:
«Είμαστε φυλακισμένες» δηλώνουν 10 παίκτριες που θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό!

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού κάνει τα πρώτα του βήματα. Δέκα παίκτριες της Αγίας Παρασκευής θέλουν να αγωνιστούν στο τριφύλλι αλλά με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξερράγησαν εναντίον της διοίκησης της ομάδας τους!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στελεχώνει σιγά σιγά το νεοσύστατο τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών.

Δέκα παίκτριες από την Αγία Παρασκευή θέλουν να έρθουν στο τριφύλλι, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας τους φαίνεται να βάζει εμπόδια.

Για τον λόγο αυτό οι παίκτριες αυτές εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτριών της Αγίας Παρασκευής:

«Αποτελούμε μέλη μιας ομάδας, η οποία δεν πληροί τα θέλω και τα πιστεύω μας. Μια ομάδα που δε μας σέβεται,αδιαφορεί για τις επιθυμίες μας και με γνώμονα το “έτσι θέλω” κάποιων που καπηλεύονται τη θέση τους δεν παραχωρούν τα δελτία στις αθλήτριες που θέλουν να αποχωρήσουν.

Έχουμε ζητήσει τα δελτία μας αλλά η απάντηση τους εδώ και ένα μήνα είναι “δε στο δίνω». «Μείνε στην ομάδα και ας μην έρχεσαι στις προπονήσεις, δελτίο δεν παίρνεις από εμάς»…αυτές είναι οι απαντήσεις τους.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής, στους οποίους αναφερόμαστε. Άνθρωποι που μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν ήξεραν τα ονόματά μας και μας φώναζαν με τα νούμερα που φοράμε, αυτοί είναι που με το έτσι θέλω, θέλουν να μας κρατήσουν στην ομάδα.

Είναι οι ίδιοι που μετά τον μικρό τελικό στον Βόλο, δεν συνεχάρησαν καμία παίκτρια για όλα αυτά που καταφέραμε, αλλά η πρώτη τους ενέργεια ήταν να απομακρύνουν τον προπονητή και την υπεύθυνη τμήματος.

Κανένας σεβασμός, καμία αναγνώριση της προσπάθειας μας. Όσα έχουμε χτίσει τόσα χρόνια, γκρεμίζονται. Αγανακτισμένες από όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, προβαίνουμε σε αυτή την ανακοίνωση, για να ακουστούν οι φωνές μας. Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά μια ή δυο αθλήτριες, αλλά όλες τις αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής που διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.

Όπως αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή και θέλουμε τη νίκη, έτσι θα αγωνιστούμε και τώρα, όλες μαζί, για να πετύχουμε το στόχο μας,ο οποίος είναι να αποδεσμευτούμε απ την εν λόγω ομάδα.

Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικοπολιτισμικό αγαθό, είναι ένας χώρος που προάγει αξίες και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι,που όμως άνθρωποι σαν τους διοικούντες της Αγίας Παρασκευής τον απαξιώνουν με τις συμπεριφορές τους.

Ας γίνει η κίνησή μας αυτή, η αρχή να πάψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Να μην υπάρχει καμία ομάδα που κρατάει με το ζόρι τις αθλήτριες.

Ζητάμε την ελευθερία μας, με την αποδέσμευσή μας.

Θέλουμε τη στήριξη των υγιών ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό και των ομοσπονδιών, θέλουμε να είναι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες».


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: «Είμαστε φυλακισμένες» δηλώνουν 10 παίκτριες που θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τεντόγλου: «Αν ήμουν δεύτερος, θα ήταν τίμιο» (vids-pics)

Next Article

Με ζεστές τις μηχανές η Ρωσία (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: