Βοτανικός: Τελική ευθεία για τις συμβάσεις – Ενημέρωση για τους βασικούς όρους

Share:
Βοτανικός: Τελική ευθεία για τις συμβάσεις – Ενημέρωση για τους βασικούς όρους

Στην τελική ευθεία μπαίνουν όλες οι διμερείς συμβάσεις των εμπλεκόμενων πλευρών που συνδέονται με το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης.

Σύμφωνα με τη Sportday, θα προχωρήσουν οι τελικές συζητήσεις από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, προκειμένου μία εβδομάδα αργότερα να είναι έτοιμες οι συμβάσεις που αφορούν (κυρίως) τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και θα τεθούν σε ψηφοφορία στη γενική συνέλευση της 29ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το τελικό ντραφτ της σύμβασης ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, ενώ σε αντίστοιχα προχωρημένο στάδιο είναι οι συμβάσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ-δήμο Αθηναίων/κυβέρνηση, Ερασιτέχνη-δήμο, Ερασιτέχνη-ΑΕΠ Ελαιώνα.

Σκοπός του Ερασιτέχνη είναι οι τελικές συμβάσεις να ανέβουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη στις αρχές Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μπορούν να τις μελετήσουν αναλυτικά όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου.

Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση και για τους βασικούς όρους κι όσα αφορούν άμεσα ή έμμεσα τον Παναθηναϊκό AO απ’ τη σύμβαση ΠΑΕ-δήμου Αθηναίων, ενώ θα προγραμματιστεί και συνέντευξη Τύπου, στην οποία το προεδρείο του Ερασιτέχνη θα αναλύσει όλα τα δεδομένα της διπλής ανάπλασης.


πηγή: newspao.gr

Original article: Βοτανικός: Τελική ευθεία για τις συμβάσεις – Ενημέρωση για τους βασικούς όρους.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Παρί σεν Ζερμέν – Η φανέλα του Μέσι ξεπούλησε σε μόλις 30 λεπτά! (pic)

Next Article

Ελλάδα-UEFA: Μια ατελείωτη κατρακύλα (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: