Βοτανικός: «Κλείδωσε» η νέα μελέτη – Η τελική χωρητικότητα του γηπέδου

Share:
Βοτανικός: «Κλείδωσε» η νέα μελέτη – Η τελική χωρητικότητα του γηπέδου

Καθοριστικές ως προς την εξέλιξη και την τήρηση ή μη των χρονοδιαγραμμάτων θα είναι οι επόμενες σαράντα μέρες γύρω απ όλο το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης.

Με βάση το πώς προχωρούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές το ενδεχόμενο να είναι όλα έτοιμα μέσα στον Ιούλιο για να τεθεί το θέμα σε ΓΣ εντός του επόμενου μήνα φαντάζει μάλλον απίθανο.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Είναι άκρως σημαντικό ωστόσο μέχρι τις 20 με 25 Ιουλίου να είναι όλες οι πλευρές έτοιμες να έχουν αποτυπωθεί οι λεπτομέρειες όλων των συμβάσεων στα ντραφτ και το θέμα να πάει πλέον συνολικά προς ψήφιση τον Σεπτέμβριο (ο Αύγουστος είναι χαμένος αφού όλα υπολειτουργούν λόγω διακοπών).

Σε αυτές τις 40 με 45 μέρες είναι μείζονος σημασίας να ετοιμαστούν επιτέλους όλες οι συμβάσεις.

Εάν όλες οι συμβάσεις είναι έτοιμες έως την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου τότε θα είναι πολύ πιο εφικτή και η δημοπράτηση του έργου έως το τέλος του 2021 όπως τον είχε οριοθετήσει ως πρώτο σταθμό των χρονοδιαγραμμάτων ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Οπως αναφέρει η SportDay, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε τελικό σημείο το θέμα της αναπροσαρμογής της μελέτης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό πατώντας πάνω στη μελέτη που είχε κάνει το κλαμπ το 2006.

Το όλο πλάνο έχει πλέον αναπροσαρμοστεί με κάθε λεπτομέρεια πάνω σε σημερινά δεδομένα για ένα γήπεδο χωρητικότητας από 35.000 έως 38.000 θέσεις και μέχρι τις 15 με 20 Ιουλίου το αργότερο η μελέτη θα είναι έτοιμη.

Πηγή πληροφοριών: Sportday


πηγή: newspao.gr

Original article: Βοτανικός: «Κλείδωσε» η νέα μελέτη – Η τελική χωρητικότητα του γηπέδου.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πρώτος στόχος ο Ονιεκούρου

Next Article

Διακοπές με… δουλειά για τον Αουγκούστο (pic)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: