Αυτές θα είναι οι χρηματικές απολαβές του Χεζόνια από την Ούνικς Καζάν!

Share:
Αυτές θα είναι οι χρηματικές απολαβές του Χεζόνια από την Ούνικς Καζάν!

Ο Μάριο Χέζονια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν μ’ ένα αρκετά δελεαστικό συμβόλαιο που δύσκολα μπορούσε ν’ αρνηθεί.

Ο Μάριο Χεζόνια θα συνεχίσει από την επόμενη σεζόν στην Ούνικς Καζάν, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο, το οποίο είναι αρκετά δελεαστικό και δύσκολα θα μπορούσε τόσο εκείνος ν’ αρνηθεί όσο και ο Παναθηναϊκός να ματσάρει.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον Χεζόνια στο έμψυχο δυναμικό του και του πρότεινε για δύο χρόνια συμβόλαιο, το οποίο θα έφτανε τα 1,6 εκ ευρώ. Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν είναι η ανώτερη που θα μπορούσε να προτείνει το τριφύλλι.

Αντίθετα η Ούνικς Καζάν και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «kazanfirst», προσέφερε στον Χεζόνια ένα διετές συμβόλαιο με χρηματικές απολαβές που θα φτάσουν περίπου τα 2,5 εκ ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Κροάτης θα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 1 εκ ευρώ το χρόνο στη ρωσική ομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τόσο στην πρόταση του Παναθηναϊκού όσο και στην πρόταση της Ούνικς Καζάν συνυπολογίζεται και η κάλυψη της ρήτρας στην Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν 400.000 ευρώ.


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Αυτές θα είναι οι χρηματικές απολαβές του Χεζόνια από την Ούνικς Καζάν!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ιακωβίδης – Σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή ακόμα και να συνεχίσω την άρση βαρών

Next Article

Θερμό ευχαριστώ σε ΠΑΟΚ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: