Αποκάλυψη: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοιτάζουν τον ίδιο παίχτη!!

Share:
Αποκάλυψη: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοιτάζουν τον ίδιο παίχτη!!

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Ζαΐλσον βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο αιωνίων!!!


Δημοσίευμα από την Βραζιλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξετάζουν την περίπτωση του Ζαΐλσον, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο ύψος 1,87 μέσος αγωνίζεται στην Κίνα αυτή την περίοδο, όπου πήγε το 2020 από τη Φενέρ με τη μεταγραφή να κοστίζει 4,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα του «globoesporte.globo.com», ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ιταλικής αλλά και  ισπανικών ομάδων.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:


«Ο αμυντικός χαφ Ζαΐλσον είναι παίκτης της Νταλιάν Προ, από την Κίνα, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει στη  χώρα λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν με την πανδημία του κορωνοϊού. Στο Πόρτο Αλέγκρε, ο αθλητής ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα και προπονείται ατομικά και έχει κάποιες υποθέσεις ανοιχτές που αφορούν την προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ζαΐλσον αποτέλεσε στόχο τριών ομάδων από την Βραζιλία: Σάο Πάουλο, Γκρέμιο και Σάντος. Παρόλα αυτά, η ομάδα του δεν απάντησε κάνεις στις τρεις ομάδες. Παράλληλα, και η Μαρσέιγ εξέτασε την περίπτωσή του πρόσφατα, μετά από εισήγηση του προπονητή Ζοσέ Σαμπαόλι.

Όλα αυτά ανοίγουν τον δρόμο για άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, μαζί με μία ακόμα ιταλική ομάδα. Ισπανικοί σύλλογοι επίσης έχουν κάνει κάποιες επαφές».

Πηγή: sdna.gr


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Αποκάλυψη: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοιτάζουν τον ίδιο παίχτη!!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Οι πρωτιές του Τζόλη

Next Article

Ένα «ναι» και τέλος το εκτός έδρας γκολ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: