Αποκάλυψη: Κάνει πλάνα χωρίς τον Μακέντα ο Γιοβάνοβιτς – Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός!

Share:
Αποκάλυψη: Κάνει πλάνα χωρίς τον Μακέντα ο Γιοβάνοβιτς – Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» συζητάει κάθε πρόσφορά για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή επικρατεί μία ηρεμία. Πριν την καταιγίδα. Διότι θα είναι δεδομένα ένα καλοκαίρι σημαντικών αλλαγών με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάμε στην επίθεση. Εκεί υπάρχουν οι Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής. Για τον τελευταίο συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Γκεζτέπε και μόνος σίγουρος φαντάζει ο Ιωαννίδης! Ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει για τον Μακέντα και τον Καρλίτος.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει βγάλει στη βιτρίνα παίκτες και ειδικά τον Ιταλό φορ. Ο Μακέντα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 30 του χρόνια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι θετικός στην πώλησή του. Τώρα, λοιπόν, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τον δώσουν, διότι σε έναν χρόνο κι αν δεν είναι τη νέα περίοδο βασικός, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεθεί αγοραστής.

Για τον Μακέντα, μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι «πράσινοι» δεν συζητούν την πώληση απλώς για να βάλουν χρήματα στο ταμείο. Την θέλουν και θα την επιδιώξουν, διότι ο Ιταλός φέρεται να είναι εκτός προτεραιοτήτων για τη νέα περίοδο. Το αναφέρουμε κομψά για να μην πούμε εκτός πλάνων… Μέχρι και για τον Άρη υπήρχαν διαρροές πριν λίγο καιρό!

πηγή: onsports.gr


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Αποκάλυψη: Κάνει πλάνα χωρίς τον Μακέντα ο Γιοβάνοβιτς – Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο Χεζόνια έντυσε στα πράσινα τον Ντράζεν! (pic)

Next Article

«Ο Εσίτι θα μείνει στη Γκιοζτεπέ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: