Αποκάλυψη: Δεν θέλει Καρλίτος, Αγιούμπ ο Γιοβάνοβιτς – Δύσκολα τα πράγματα και για Μακέντα!

Share:
Αποκάλυψη: Δεν θέλει Καρλίτος, Αγιούμπ ο Γιοβάνοβιτς – Δύσκολα τα πράγματα και για Μακέντα!

Στη λίστα του Γιοβάνοβιτς για τους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκονται τα ονόματα των Καρλίτος και Αγιούμπ, ενώ υπ ατμόν είναι και ο Μακέντα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα για τα οποία έχει καταλήξει ο νέος προπονητής του τριφυλλιού. Και θα εισηγηθεί στη διοίκηση την αποχώρησή τους από το ρόστερ. Μέσα σε αυτά είναι του Καρλίτος και του Αγιούμπ, την ίδια ώρα που και το όνομα του Φεντερίκο Μακέντα φέρεται να βρίσκεται στον… αέρα.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, θεωρείται σχεδόν απίθανο να γυρίσει το χαρτί και να γίνει σημαντικός στα πλάνα του νέου προπονητή και θα υπάρξουν συζητήσεις μαζί του είτε για τη λύση του συμβολαίου του, είτε για την πώλησή του. Ήδη πάντως ο ατζέντης του έχει αρχίσει να χτενίζει την αγορά για την επόμενη ομάδα του πελάτη του.

Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ο Αγιούμπ, ο οποίος ήταν απογοητευτικός, χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό (όπως και ο Καρλίτος) στον Τσάβι Ρόκα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι το συμβόλαιό του. Και το γεγονός πως με τη σεζόν που έκανε δύσκολα θα βρει ομάδα που να του δώσει τα χρήματα που παίρνει στον Παναθηναϊκό. Και για εκείνον, πάντως, υπάρχει ειλημμένη απόφαση από πλευράς τεχνικού επιτελείου να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα τους.

Σαφώς πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ένα επιθετικό με διαφορετικό στυλ από τον Ιταλό, που να παίζει καλύτερα με πλάτη και να είναι γρήγορος. Όπως ακριβώς είχε και σε όλες τις ομάδες του. Ήδη οι πράσινοι αναζητούν στην αγορά παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από του Μακέντα. Και στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς, αν αποκτηθεί επιθετικός θα έρθει για το αρχικό σχήμα, κάτι που θα φέρει τον Ιταλό στην πόρτα της εξόδου.

Την ίδια ώρα, για τον Μακέντα έχει προκύψει ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες από Τουρκία και από Κύπρο, ενώ στη Σερβία επιμένουν πως ο Ερυθρός Αστερας θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

πηγή: to10.gr


πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Αποκάλυψη: Δεν θέλει Καρλίτος, Αγιούμπ ο Γιοβάνοβιτς – Δύσκολα τα πράγματα και για Μακέντα!.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Στα ερυθρόλευκα η Παράιμπα

Next Article

Τι αλλάζει από τις 11 Ιουνίου στο πρόγραμμα του Ant1 λόγω Euro 2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: