Έσκασε το… μπαμ! Τέλος ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Share:
Έσκασε το… μπαμ! Τέλος ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Οριστικό το διαζύγιο των δύο πλευρών

Ποτέ κανείς δεν περίμενε ότι θα έβγαινε μία τέτοια επίσημη ανακοίνωση. Ποτέ κανείς δεν περίμενε, ότι ο Λιονέλ Μέσι θα χώριζε με την Μπαρτσελόνα. Κι όμως, μία τέτοια σχέση ζωής ήρθε στο τέλος της!

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον κορυφαίο όλων, παρότι ο Αργεντινός είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελα να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή»!

πηγή: inpaok.com

Original article: Έσκασε το… μπαμ! Τέλος ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Γκολάρα ο Κουρμπέλης στην προπόνηση! (vid)

Next Article

Γεμάτο το απουσιολογιο του Γιοβάνοβιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν: